Buro profiel

Buro-profiel

DeKort Interieurarchitect SBA register, en Lid BNI Design JK te Hilvarenbeek is een kleinschalig ontwerpbureau, sinds 1980

Een naar perfectie strevende synthese tussen mens, interieur en gebouw. welke ontstaan in dialoog met de cliënt. Onze vakkennis en ervaring op het gebied van interieurbetimmering, verbouwingen, meubilering en stoffering vormen daartoe de basis. Het is essentieel dat onderdelen en details van het interieur en van het gebouw harmonieus op elkaar aansluiten.. Wij zijn een ontwerp- bureau, met respect voor, vakmanschap van vele oude ambachten,in combinatie met eigentijdse vormen en technieken, en wij verstaan de kunst deze samen te voegen tot een bruikbaar eigentijds woonklimaat . Waarbij alle aspecten van ‘’interieur’’ de nodige aandacht kunnen krijgen.

 

Verbouwingen , nieuwbouw.

Bij verbouwing- en nieuwbouw ontwerpen werken wij samen met gekwalificeerde bouwkundigen. Het ontwikkelen van exclusieve nieuwbouw is “van binnen naar buiten” denkend steeds de essentie van ons ontwerp. Door de vele jaren ervaring en onze achtergrond zijn wij bekend met een grote verscheidenheid van interieurstijlen Zodat er een niet verwacht huis en /of interieur kan ontstaan; vooral een uniek interieur dat bij U – als uniek mens – past.

 

Het totale project

Design JK, wil graag ontwerpen als een ‘’ensemble’’zodat alles met elkaar in harmonie is. Als het nodig is dat ook de tuin wordt opgenomen in een geïntegreerd ontwerp zorgen wij voor een ontwerper met kwaliteit.

 

De uitvoering

Behalve ontwerpen, kunnen wij ook de uitvoering voor u organiseren en bemiddelen. Met uitstekende vakmensen, die tot volle tevredenheid dat vaker hebben gedaan En vooral ervoor zorgen dat alles geregeld wordt vanuit een bureau, dat van Design JK, wel zo prettig voor U . Design JK, staat voor een hoog kwaliteitsniveau, maar wil ook graag meedenken als u aan een eenvoudige oplossing denkt

 

 

 

SBA register: Stichting Bureau Architectenregister samengesteld door het Ministerie van VROM. Jacques DeKort Interieur architect, is ingeschreven in dit register. Daardoor voldoet hij ook aan de hoogste normen van vak bekwaamheid. BNI: staat voor “Bond Nederlandse Interieurarchitecten”, waar hij ook lid van is.

 

Gerealiseerde projecten

 • Interieur penthouse in Oudenbosch

  Penthouse in Oudenbosch door onze bouw en interieur ontwerpen.
  Ontstaan door samenvoeging van twee naast elkaar liggende appartementen.

 • Bouw en interieur ontwerp Penthouse te Oudenbosch

  Voor een nieuw te bouwen Penthouse in twee naast elkaar liggende appartementen, deden wij het hele traject van ontwerpen, bouwbegeleiding en het ontwerpen en begeleiden van het gehele interieur.

  Het resultaat van alle inspanningen, een zeer luxe Penthouse, kunt u bekijken bij “klassieke stijl”.

 • Landhuis met klassieke stijl en allure

  Deze villa straalt allure en waardigheid uit die tijdloos is.
  Maatritme, stijl, symmetrie, uitstekend materialen gebruik.